Bahar 17. Sokağı genişletiyoruz

10 Temmuz 2017 Pazartesi

Şehrin ana arterlerinde yaptığımız önemli çalışmaların yanı sıra sokaklarda da trafiği rahatlatmak için çalışmaları sürdürüyoruz.

Vatandaşlarımızdan gelen talepleri titizlikle değerlendirdiklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda şehrimizde önemli yol çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Bahar 17. Sokağı mevcutta 5 metre iken 20 metre genişliğe çıkartıyoruz diyen Yabacıoğlu, “455 metre uzunluğundaki yolda kazı çalışmalarımız devam ediyor. Şu anada kadar 7280 m3 kazı çalışmasını gerçekleştirdik. 5460 m3 stabilize malzeme doldurduk. 1820 m3 mekanik malzemeyi burada kullanacağız. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra Bahar 17. Sokak’a 1530 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştireceğiz” dedi.