Bahar 1. Cadde yenileniyor

19 Haziran 2020 Cuma

Şehrin muhtelif noktalarında yol yapım çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, Bahar 1. Caddede bozulan yolun 400 metrelik kısmında yenileme çalışmaları başlattı.

Şehrin muhtelif yerlerinde alt ve üstyapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren belediyemiz, program doğrultusunda asfalt yenileme çalışmalarına devam ediyor. Mahalle muhtarlarıyla yaptıkları istişareler sonucu öncelikli olarak belirledikleri yerlerden başlayarak asfalt yenileme ve yol çalışmalarının hız kesmediğini ifade eden Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, bir taraftan şehre yeni yollar kazandırırken diğer yandan da cadde ve sokaklarda bozulan asfaltları yenilediklerini kaydetti.

Bahçelievler Mahallesi Bahar 1. Cadde ile ilgili kendilerine gelen talepleri değerlendirdiklerini kaydeden Başkan Aşgın, “Bahar 1. Caddenin 20 metre genişliğinde 400 metre uzunluğundaki bölümünde yenileme çalışmalarını başlattık.” diye konuştu.

Foto Galeri

Bahar 1. Cadde yenileniyor Bahar 1. Cadde yenileniyor Bahar 1. Cadde yenileniyor Bahar 1. Cadde yenileniyor Bahar 1. Cadde yenileniyor