BAHABEYLİLER ÖZLEMİNİ DUYDUĞU PARKA KAVUŞUYOR

31 Temmuz 2012 Salı

Belediyemiz, eski Cumartesi Pazarı yerini park yapıyor. Yeni ve modern parklar yaparak Çoruumlu vatandaşların hizmetine sunan Belediye, uzun zamandır yapımı planlanan Bahabey Caddesi`nde eski Cumartesi Pazarı yerini yeşil alan ve park yapacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum`un gelişen yapısı ve artan nüfusu ile artık dinamik bir şehir haline geldiğini belirterek eski Cumartesi Pazarı yerine modern bir park inşa edeceklerini söyledi. “Şehrin giderek artan yorucu temposundan uzaklaşarak hemşehrilerimize rahat bir nefes aldırmak için yeşil alan ve park çalışmalarımızı büyük bir hızla sürdürüyoruz”; diyen Başkan Külcü, Çorum`u semt parkları ve büyük parklarla donattıklarını vurguladı. Külcü, her mahalleye, her semte park sözü verdiklerini bu hedef doğrultusunda da gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizdi.

529 bin 768 TL yaklaşık maliyetle ihaleye çıkarılan parkın yapımı için üç firma teklif verdi. Verilen teklifler önümüzdeki günlerde değerlendirilecek.