31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

Bahabey Çamlığına 8 bin metre kilit taşı

8 Ekim 2021 Cuma

Çorum’u daha da yaşanılır hale getirmek için belediye hizmetlerini aralıksız devam ettirerek şehre yeni yollar yeni parklar kazandıran Belediyemiz, vatandaşların zaman geçirebilecekleri yeşil alanlarda da düzenlemelere devam ediyor.

Yeşil alanların korunması ve sağlıklaştırması çalışmaları kapsamında Bahabey Çamlığını Çorumluların kullanacağı güzel bir mesire alanına dönüştüren Belediyemiz, çamlık içerisinde yol ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyor. Bahabey Çamlığı’nın Çorum için önemli bir yeşil alan olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Yardımcımız Alper Zahir, “Bahabey Çamlığımızda ulaşımın daha kolay ve konforlu olması için yolları kilit taşı yapıyoruz. Çamlığımız içerisinde bulunan yollara toplamda 8 bin metrekare kilit taşı döşeyeceğiz. Kilit taşı doğal olması özelliği ile mesire alanımıza değer katacak ve Bahabey Çamlığı hemşehrilerimiz tarafından daha da fazla tercih edilecek” dedi.

Foto Galeri

Bahabey Çamlığına 8 bin metre kilit taşı Bahabey Çamlığına 8 bin metre kilit taşı Bahabey Çamlığına 8 bin metre kilit taşı Bahabey Çamlığına 8 bin metre kilit taşı