Azapahmet Camii abdesthanesi yenilendi

13 Mart 2018 Salı

Azapahmet Camii abdesthaneleri Çorum Belediyesi tarafından yenilendi.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir ve Belediye Meclis Üyeleri’nin de katıldığı inceleme sırasında basın mensuplarına yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Zeki Gül, “Yenileme çalışmaları sonrası sadece cami cemaatinin değil tüm vatandaşların yararlanabileceği nezih bir mekan oluşturduk” dedi.

Engelli asansörünün de unutulmadığı abdesthanede tüm bölümlerin tepeden tırnağa yenilendiğini vurgulayan Başkan Gül,” Belediye hizmetlerini sadece belli kalem işlerden ibaret görmüyoruz. Camilerimizin abdesthanelerinin de sorumluluklarımız arasında yer aldığına inanıyoruz. Azapahmet Camii’nde halkımızın daha temiz bir mekanda abdest alıp ihtiyacını gidermesi için bazı düzenlemeler yaptık. Daha önce Ulucamii’de de hayata geçirdiğimiz düzenlemelerin ardından vatandaşlarımızdan da bu mekanların daha iyi ve temiz kullanılmasını istiyoruz. Çorum Belediyesi olarak ibadethanelerimizin ve abdesthanelerin standartlarını yükseltmeye devam edeceğiz. Yaptığımız yeniliklerin Azapahmet Camii cemaati ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Foto Galeri