Ayvallı'dan Başkan Külcü'ye ziyaret

3 Kasım 2014 Pazartesi

Belediyemiz tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılmak için şehrimize gelen Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

“Hadisler Işığında Sevgili Peygamberimiz”; konulu konferansın ardından Külcü`yü ziyaret eden Ayvallı Hoca Başkan Külcü’ye, “Çorum’u hizmetlerinizle çok güzel bir noktaya taşımışsınız. Bu millet hizmet edene her zaman karşılığını vermiştir. Belediyede çok iyi bir çalışma ekibiniz var. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızla birlikte ülkemize hizmet ediyorsunuz.”; diyen Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, Çorum`un çok hızlı gelişen bir şehir olduğunun altını çizdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Ramazan Ayvallı hocamızı yakından biliyoruz. Gazetelerdeki köşe yazıları ve televizyon programları ile insanımızı bilgilendiriyor. Allah, hocamıza sağlık sıhhat versin. Bizleri kırmayarak konferansımıza katıldığı için kendisine çok teşekkür ediyorum.”; dedi.