27°C parçalı bulutlu

27°C parçalı bulutlu

AYŞE BÖHÜRLER’DEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

24 Ekim 2011 Pazartesi

Belediyemiz tarafından Dil ve Edebiyat Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen “İslam Coğrafyasında Demokrasi ve Kadın”; konulu panel öncesi Gazeteci Yazar Ayşe Böhürler Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Kendisini Çorum`a davet ettiği için Başkan Külcü`ye teşekkür eden Ayşe Böhürler, Çorum`u gelişmiş ve modern bir şehir olarak tanımladı. Çorum`a daha önce gelme fırsatı bulamadığını aktaran Böhürler, “Çorum`u kasaba havasında bekliyordum. Çorum, modern bir şehir olmuş. Güzel bir şehir olma yolunda güzel işler yapıyorsunuz. Hizmetlerinizden dolayı tebrik ediyorum.”; dedi.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nin çok iyi düşünülmüş bir çalışma olduğunun altını çizen Gazeteci Yazar Ayşe Böhürler, merkezin güzel işler yaptığını, bundan sonra da iyi işler yapılacağına inandığını ifade etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Ayşe Böhürler`i Çorum`da görmekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Külcü, altyapısını, kanalizasyon, yağmursuyu şebekesi, içme suyu çalışmalarını tamamlamış modern bir şehir olma yolunda çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Kadın Kültür ve Sanat Merkezi bizim için bir başlangıç oldu. Diğer mahallelerimizde de Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri oluşturacağız. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor”; dedi.

Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şube Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez`in de hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ayşe Böhürler`e Çorum`u ziyareti anısına cam vazo hediye etti.