25°C az bulutlu

25°C az bulutlu

AYNI NOKTAYA AKAN NEHRİN KOLLARIYIZ

7 Şubat 2013 Perşembe

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Erdal Özkan ve il yöneticileri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

BBP Merkez İlçe Başkanı Aziz Döngel, İl Yönetim Kurulu üyeleri Umut Kaya, Fatih Yücel ve Ömer Karadaş`ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan İl Başkanı Özkan, “Muhsin Yazıcıoğlu ismini büyük bir caddede görmek istiyoruz. Gönlümüzden geçen ise İnönü Caddesi`dir. Merhum Liderimiz Yazıcıoğlu`nun ölüm yıldönümü olan 25 Mart`a sizlerden müjdeli bir haber bekliyoruz”; diye konuştu.

BBP`nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu`nun ölümünde aydınlatılmayan noktaların kendilerini üzdüğünü belirten ve Mart ayında bir hafta boyunca anma etkinlikleri, resim sergisi ve panel düzenleyeceklerini anlatan Özkan, isminin bir caddeye verilmesi konusunda siyasi partilerle de görüşeceklerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada “Bizler aynı noktaya akan nehrin kolları gibiyiz, olaylara bakışımız aynı. Muhsin Yazıcıoğlu`nun hayat serüveni takdire şayan ölümü de yaşamına yakıştı. Sıcak yatakta ölmek bize yakışmaz diyordu ve o şekilde de oldu. Unutulmayacak bir ölüm oldu. Sevenlerine yakınlarına siz dava arkadaşlarına başsağlığı diliyorum”; dedi.

Anitta Otel ile Burunçiftlik arasındaki caddenin ismini Çorumlulara sorduklarını ve kimsenin İnönü Caddesi demediğini belirten Başkan Külcü ise bu öneriyi AK Parti Belediye Meclis grubuna taşıyacağını, ortak karar çıkması halinde bu caddenin ismini değiştirebileceklerini sözlerine ekledi.