23°C parçalı bulutlu

23°C parçalı bulutlu

Atlamaz'dan Belediye'ye ziyaret

29 Ağustos 2015 Cumartesi

Çorum eski Belediye Başkanı ve Samsun İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Çorum eski Belediye Başkanı ve Samsun İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz ziyarette yaptığı konuşmada; “Belediye gelerek dostlarımızı ziyaret etmek istedim. Çorum’a her geldiğimde daha bir geliştiğini ve güzelleştiğini görüyorum. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Samsun İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz’la Belediyemizde Hesap İşleri Müdürü iken beraber çalışma imkanı bulmuştum. Samsun İlkadım Kaymakamlığı görevinde yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorum. Samsun İlk Adım İlçesi’nde Güzel hizmetlere vesile oluyor. Hemşehrilerimizlede Samsun’da yakından ilgileniyor dedi.

Atlamaz daha sonra yerel ve ulusal basın mensupları ile Belediye Basın Biriminde bir araya gelerek sohbet etti.