29°C kapalı

29°C kapalı

ATİLLA TAŞ’I ÇORUMLU ÇOCUKLARLA BULUŞTU

25 Nisan 2011 Pazartesi

Belediyemiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda çocuklara özel konser düzenledi. Pop müzik sanatçısı Atilla Taş, Atatürk Spor Salonu`nu dolduran binlerce çocuğa eğlenceli anlar yaşattı.

Vali Nurullah Çakır’ın eşi Cemile Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı konserde salonu dolduran çocuklar Atilla Taş’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ettiler. Konserde doyumsuz vakit geçiren çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Çorum’a gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Atilla Taş, Çorum’u çok beğendiğini ve yeniden gelmek istediğini dile getirdi. Atilla Taş, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Konser bitiminde Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Atilla Taş’a çiçek takdim etti.