At yarışları nefes kesti

7 Ağustos 2017 Pazartesi

Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlenen at yarışları bu sene de yoğun ilgi gördü. Bayat Mahallesi Yakacık Çayırında yapılan yarışlar birbirinden çekişmeli görüntülere sahne oldu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Turhan Candan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediye Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, Veteriner İşleri Müdürü Mustafa Kalın, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ve çok sayıda at severin katıldığı yarışlar baştan sona büyük bir ilgiyle takip edildi.

Özellikle Arap ve İngiliz atlarının yarışları ise nefes kesti. Yarışlar sonunda dereceye girenlere ödüllerini başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere

BAŞ
1.Mehmet Falay