“Aşkı Hüzün” Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

15 Şubat 2022 Salı

Belediyemizin Tiyatro Kulübü tarafından 14 Şubat Sevgililer Gününe özel olarak hazırlanan “Aşkı Hüzün” isimli oyun Devlet Tiyatro Salonu’nda sahnelendi.

Kültür ve sanat faaliyetlerine ara vermeden devam eden Belediyemiz, “Aşkı Hüzün” isimli tiyatro oyununu izleyenlerle buluşturdu. Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunu Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcılarımız Turhan Candan, Alper Zahir ve Zübeyir Tuncel’de izledi.

Oyunun ardından sahneye gelen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi Tiyatro Kulübü oyuncularına teşekkür ederek çiçek takdim etti. Başkan Aşgın, “14 Şubat sevgililer gününde aşık olduğumuz, sevdalısı olduğumuz bu şehre hizmetkarız. Tiyatro kulübümüzün çok kıymetli oyuncularını tebrik ediyorum. Allah içimizdeki sevgiyi ve aşkı daim etsin” dedi.

Foto Galeri