33°C parçalı bulutlu

33°C parçalı bulutlu

ASKERİ BANDO TAKIMI GÖSTERİ YAPACAK

7 Temmuz 2011 Perşembe

Yapılmakta olan 31. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor.

Ülke çapında üne sahip olan Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı Bando Takımı bugün Çorum Belediyesi`nin davetlisi olarak geleceği ilimizde saat 13.00`da Fuar alanında bir konser verecek.

Bugüne kadar Türkiye`nin bir çok bölgesinde özel davetlere Festival ve Fuarlara katılan gittiği her yerde ilgiyle karşılanan Sahra Sıhhiye Eğitim Merkez Komutanlığı Bando Takımı çaldığı şarkılar ve marşlarla 31. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali`ne renk katması bekleniyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Türkiye`nin önemli bando takımlarından Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı Bando Takımı`nı Çorum`da ağırlamaktan mutlu olacaklarını ifade etti.

Misafir Bando takımının bugün saat 13.00 da Fuar alanında konserler için kurulan dev sahnede Çorumlulara konser vereceğini kaydeden Zeki Gül, “Bu konsere tüm hemşerilerimizi bekliyoruz”; dedi.