31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

ASKER AİLELERİNDEN, BAŞKAN KÜLCÜ’YE YAKIN İLGİ

3 Eylül 2012 Pazartesi

397. Kısa Dönem erlerin yemin töreni İl Jandarma Komutanlığı`nda gerçekleştirildi. Vali Sabri Başköy, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Kd. Albay Hakan Saraç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, çok sayıda davetli ve asker ailelerinin katıldığı yemin töreni duygulu anların yaşanmasına da sahne oldu.

Yemin töreni sonrası İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde verilen kokteyle katılan asker aileleri özellikle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye yakın ilgi gösterdiler. Kendisinin Trabzonlu olduğunu söyleyen Süleyman Derya isimli vatandaş, yıllardır Çorum`dan gelip geçtiğini ancak son yıllarda Çorum`da çok önemli değişiklikler yaşandığını kaydetti. Yapılan hizmetler ve çalışmalar için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü kutlayan Süleyman Derya, bundan sonraki çalışmalar için de başarılar diledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Çorum halkının her şeyin en iyisini hak ettiğini belirterek bundan sonra da daha güzel hizmetlere imza atmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.