Asılsız su kesintisi haberlerine itibar etmeyin

3 Nisan 2015 Cuma

Çorum Belediyesi, özellikle son günlerde halk arasında yayılan “Şehir genelinde 4 günlük su kesintisi yapılacak”;söylentisinin gerçekle ilgisi olmadığını açıkladı.

Çorum Belediyesi Basın Birimi`nden yapılan açıklamada bazı sosyal medya hesaplarından yayınlanan su kesintisi yapılacak haberlerine Çorum halkının itibar etmemeleri gerektiği belirtildi. Olası bir su kesintisi durumunda açıklamanın Basın Birimi tarafından yapılacağının hatırlatıldığı açıklamada, “Son günlerde özellikle sosyal medyada su kesintisi yapılacağı ile ilgili asılsız bilgiler hızla yayılmaktadır. Su arıza birimimiz ve Zabıta`ya bu konuda çok sayıda telefon gelmektedir. Şu an için şehrin hiçbir bölgesinde su kesintisi yapılmayacaktır. İlerleyen günlerde içmesuyu hatlarında yapılacak olan bakım ve onarım çalışmalarının yapılması durumunda 1-2 gün öncesinden bu bilgi yine Basın Birimimiz tarafından kamuoyuna servis edilecektir.Belediyemizden bu konuda bir açıklama yapılana kadar vatandaşlarımızın bu tür haberlere itibar etmemeleri konusunda hassas davranmalarını rica ediyoruz.”; denildi.