Asıl Olan Gelecek Nesiller

10 Nisan 2013 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıda asıl olanın gelecek seçimler değil gelecek nesiller olduğunu belirterek günübirlik çalışmalar yapmadıklarını, geleceği inşa etme yolunda önemli çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi.

AK Parti İl Kadın Kolları ve Bayan Mahalle Temcilerine yönelik yapılan bilgilendirme toplantısında konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bir gün elbet siyasetimiz bitecek esas amacımız arkamızdan hakkını verdi kelimesini söylettirmektir. Vizyonu hedefleri olan Türkiye`den bahsediyoruz. Kapıları tek tek gezerek her yeri tek tek gezerek bu noktalara geldik”; dedi.

“Gerçekleştirdiğimiz icraatlarla, taşıdığımız sorumluluğun hakkını yerine getiriyoruz”; diyen Külcü, bu aşamaya kolay gelmediklerini söyledi. AK Parti`nin başarısının arkasında bu siyasi harekete gönül verenlerin gayret ve özverilerinin bulunduğunu belirten Külcü, “Günü birlik hesaplar yapamayız. Sahip olduğumuz medeniyet ve vicdanımız buna müsaade etmez. O nedenle her adımımızı şuurlu atmak zorundayız.

Hizmetlerimizde asla gelecek seçim hesabı yapmadık. Bizim şiarımızda asıl olan gelecek seçimler değil, gelecek nesillerdir. Çorum Belediyesi`ni hedefleri ve vizyonu olan bir yapıya kavuşturduk. Bu doğrultuda, başarılarla dolu 4 yılı birlikte yaşadık”; diye konuştu.

AK Parti Çorum teşkilatının, faaliyetleriyle her zaman Türkiye`de ilk 10 il arasında yer aldığını da belirten Külcü, teşkilat mensuplarını başarılarından dolayı tebrik etti.