26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

Aşgın, mazbatasını aldı

6 Nisan 2019 Cumartesi

Çorum Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Halil İbrahim Aşgın, mazbatasını aldı.

Mazbata törenine, AK Parti Çorum milletvekilleri Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Meclis Üyeleri ve eşi Feyza Aşgın katıldı. Partililer ve vatandaşlar eşliğinde İl Seçim Kurulu’na gelen Aşgın, mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Hacı Erkek’ten aldı.

Mazbata töreni sonrasında kendisine bir genç tarafından Arapça “Elif-Vav” harf desenli tablo hediye edilen Aşgın, “Elif gibi dik, Vav gibi mütevazı olacağız.” dedi.

Foto Galeri

Aşgın, mazbatasını aldı Aşgın, mazbatasını aldı Aşgın, mazbatasını aldı Aşgın, mazbatasını aldı Aşgın, mazbatasını aldı Aşgın, mazbatasını aldı Aşgın, mazbatasını aldı Aşgın, mazbatasını aldı Aşgın, mazbatasını aldı Aşgın, mazbatasını aldı Aşgın, mazbatasını aldı Aşgın, mazbatasını aldı Aşgın, mazbatasını aldı