Aşgın’dan öğrencilere moral ziyareti

12 Ocak 2022 Çarşamba

Belediyemiz, Hitit Üniversitesi öğrencilerine yönelik çorba ikramlarını sürdürüyor. Haftanın belirli günlerinde sabah ve akşam saatlerinde fakülte bahçesinde konuşlanarak mobil ikram aracı ile öğrencilere sıcak çorba ikram ediliyor.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Meslek Yüksekokulu bahçesinde öğrencileri ziyaret ederek hem sınav heyecanlarına ortak oldu hem de mobil ikram aracından öğrencilere sıcak çorba ikram etti.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Aşgın, “Final sınavı öncesi gençlerimize moral vermek istedik. Tüm öğrencilerimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum.” dedi.

Foto Galeri