Aşgın'dan 15 Temmuz Müzesini gezen öğrencilere karne hediyesi

17 Ocak 2020 Cuma

Belediyemiz, yarıyıl tatili boyunca 15 Temmuz Şehitler Müzesini ziyaret edecek öğrencilere karne hediyesi verecek. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, yarıyıl tatiline girecek tüm öğrencileri 15 Temmuz Şehitler Müzesine davet etti.

Bu kapsamda Dumlupınar Ortaokulu öğrencileri, müzeyi büyük bir dikkatle gezip, müze yetkililer tarafından bilgilendirildikten sonra karne hediyelerini de almayı ihmal etmedi. Belediye Başkanımız

Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın verdiği talimat ile yarıyıl tatili boyunca müzeyi ziyaret eden öğrencilere meyve suyu ve kek ikram edilecek.

Foto Galeri