Aşdağul Belediye Başkanı’ndan Külcü'ye teşekkür ziyareti

21 Mart 2016 Pazartesi

Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, Çorum Belediyesi`nin Aşdağul`a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün Çorum`un tüm ilçelerine verdiği desteklerin takdir edilen bir davranış olduğunu söyleyen Dursun Uzunca, “Belde halkım adına Aşdağul`a yapılan tüm hizmetler nedeniyle Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü`ye şükranlarımı sunuyorum”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada Çorum’un ilçe ve beldelerini merkez mahalleleri ile bir gördüklerini ifade ederek, “İlçe ve beldelerimizi geliştirmek ve güzelleştirmek için birlikte çalışıyoruz.”; dedi.

Zjyaret sonunda Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür plaketi takdim etti.