29°C az bulutlu

29°C az bulutlu

AŞAĞI SANAYİ, ÇORUM’UN GELİŞİMİNİ ENGELLİYOR

22 Ocak 2013 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi`nin genel kurulunda yaptığı konuşmada Çorum`un batı istikametine büyüdüğünü, Aşağı Sanayi Çarşısı`nın bu büyümeyi engellediğini belirtti.

Sanayi çarşısının kaldırılması için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Başkan Külcü, 31 Aralık tarihinde Aşağı Sanayi Çarşısı`nın imar planını teslim ettiklerini, gerekli imar değişikliğinin Şubat ya da mart ayı içerisinde Belediye Meclisi`ne geleceğini dile getirdi.

Küçük Sanayi Sitesi`nde 162 dükkanı tamamladıklarını Küçük Sanayi`nin Ankara Yolu`na bağlanması için de projenin hazırlandığını kaydeden Başkan Külcü, arsa tahsisi için çalışmalara başlandığını ve 400 dükkan daha yapılarak 562 dükkanın esnafın hizmetine sunulacağını ifade etti.