Arslanbay’dan Başkan Külcü’ye teşekkür ziyareti

11 Kasım 2013 Pazartesi

Adını Star TV`de yayınlanan “O Ses Türkiye”; adlı programa katılarak tüm Türkiye`ye duyuran Çorum Belediyesi THM koro üyelerinden Öznur Arslanbay, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti. Başkan Külcü`ye verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Arslanbay, ikinci turda da başarılı olarak Çorum`u en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirtti.
Katıldığı “O Ses Türkiye”; adlı müzik yarışmasında Şebnem Ferah`ın Sil Baştan adlı eserini seslendiren Öznur Arslanbay, ikinci turdan sonra tüm Çorum halkını kendisini SMS`lerle (kısa mesaj) desteklemeye davet etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile Öznur Arslanbay`ın ablası Özge Arslanbay`ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Külcü de Öznur`u başarısı nedeniyle kutladı. Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu`nun halk müziğinin sevdirilmesi ve özendirilmesi amacıyla önemli çalışmalar yaptığına değinen Külcü, aynı zamanda THM koro üyesi olan Arslanbay`a yarışmanın bundan sonraki bölümlerinde başarılar diledi.

Başkan Külcü, ayrıca Çorum`un ve Çorum Belediyesi`nin adını en güzel şekilde duyuran Arslanbay`ı tebrik etti.