30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

Arınç'tan Aşgın'a hayırlı olsun ziyareti

18 Nisan 2019 Perşembe

22.Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Çoum’a geldi.

HİTÜ Çorum Meslek Yüksekokulu Ethem Erkoç Salonu’nda gerçekleştirilecek konferans öncesi Çorum Belediyesini ziyaret eden Arınç, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Belediye Başkanı seçilen Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı tebrik etti.

Bülent Arınç, “Çorum Belediye Başkanı Aşgın geçmişten bu yana bildiğimiz, tanıdığımız, aynı yolda siyaset yaptığımız bir arkadaşımızdır. Seçimlerin üzerinden 15 gün bile geçmeden hemen mazbatasını alarak göreve başlayan başkanlarımızdan biridir. Tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’da Bülent Arınç’a yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek Hitit Medeniyetinin sembolü olan Hitit Güneşi biblosu hediye etti.

Foto Galeri

Arınç'tan Aşgın'a hayırlı olsun ziyareti Arınç'tan Aşgın'a hayırlı olsun ziyareti Arınç'tan Aşgın'a hayırlı olsun ziyareti Arınç'tan Aşgın'a hayırlı olsun ziyareti