ARINÇ; KÜLCÜ BAŞARILI BİR BELEDİYE BAŞKANI

27 Nisan 2012 Cuma

Belediyemizi ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Belediye Başkanı Çorum Belediyesi ve Başkan Muzaffer Külcü`ye övgü dolu sözlerde bulundu.

22’nci Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması için Çorum`a gelen Bülent Arınç, Çorum Belediyesi`ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından Belediye önünde karşılanan Bülent Arınç, Zabıta mangasını selamladıktan sonra Başkanlık Makamına geçti.

Belediye Şeref Defterini imzalayan Bülent Arınç, son derece başarılı bulduğu Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün parlamenter olarak Türkiye`ye, Belediye Başkanı olarak ise kendi iline hizmet eden Türkiye`deki sayılı isimlerden birisi olduğunu vurguladı.

Başkan Külcü`nün Çorum halkının, huzuru, refahı ve yaşam kalitesini artırmak adına son derece başarılı çalışmalara imza attığını görmenin kendisi için bir gurur vesilesi olduğunu anlatan Arınç, Çorum`u gelecekte çok daha güzel günlerin beklediğine olan inancını dile getirdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç`a kısa brifing veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de AK Parti hükümetinin 100. yıl hedefine Çorum`dan katkı sağlamak istediklerini ve bu amaç doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Başkan Külcü, Çorum Belediyesi`nin Türkiye`de mali durumu en iyi 4 belediyeden birisi olduğunu, yine kişi başı yatırım miktarıyla da Türkiye`nin 11. büyük belediyesi olduğunu kaydetti.

Başkan Külcü, ziyaret anısına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç`a üzerinde Çorum Belediyesi logosu işlemeli cam ibrik hediye etti.