26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

ARİFEGAZİLİLERDEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

16 Kasım 2011 Çarşamba

Arifegazili Belediye Başkanı Hamza Yağmur ve bir grup belde halkı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret ederek, beldelerine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Bilindiği gibi Çorum Belediyesi, Arifegazili Beldesi`ne destek vererek 5 kilometrelik alanda soğuk asfalt çalışması gerçekleştirmişti.

Arifegazili Belediye Başkanı Hamza Yağmur, Arifegazili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ümit Cevizci ve bir grup Arifegazili, Başkan Külcü`ye beldelerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Arifegazili Beldesi`nin gelişmesi ve güzelleşmesi için yapmış olduğu hizmet ve desteklerden dolayı Başkan Külcü`ye müteşekkir olduklarını ifade eden Hamza Yağmur, “Sayın başkanımız Çorum`un diğer ilçe ve beldelerine yaptığı yardımları Arifegazililere de yaptı. Beldemiz için önemli bir yatırıma öncülük etti. Beldemizin yollarını asfaltladı. Belde halkı olarak başkanımıza minnettarız. Beldemizi Çorum`un bir parçası olarak görerek destek olması bizi cesaretlendirdi. Hizmet konusunda Başkanımız Muzaffer Külcü önderimiz oldu. Kendisine beldemiz adına çok teşekkür ediyorum”; dedi.

Arifegazili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ümit Cevizci ise beldelerinin güzelleşmesi adına yapılan desteğin tüm belde halkını sevindirdiğini ifade ederek, “Sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizleri tozdan çamurdan kurtardı. Yollarımız şimdi daha güzel oldu”; diye konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Çorum`u bir bütün olarak gördüklerini belirterek imkanları ölçüsünde tüm ilçe ve beldelere destek olduklarını bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Önceliklerinin Çorum merkeze yapılan yatırımlar olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Ancak elimizdeki imkanları bir bütün olarak gördüğümüz ilçe ve beldelerimizin de faydalanmasını istiyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan, destek olduğumuz belediyelerin hangi parti mensubu olup olmadığına bakmaksızın halkımıza hizmetleri ulaştırmaya çalışıyoruz.”; dedi.

Daha sonra Arifegazili Belediye Başkanı Hamza Yağmur, Arifegazili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ümit Cevizci Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür plaketi verdiler.