Arif Ersoy’dan Başkan Külcü'ye bayram ziyareti

9 Ekim 2014 Perşembe

Eski Çorum Belediye Başkanı Prof. Dr. Arif Ersoy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret ederek Kurban Bayramını tebrik etti.

Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir ve Turhan Candan’ın da hazır bulunduğu ziyarete Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın, EKADER Başkanı Ahmet Aktaş, Kereb-i Gazi Derneği Başkanı Burhan Pekcan, ESNAFDER Başkanı Mustafa Bulut, ÇORİMDER Başkanı Ayhan Poyraz, ÇEKADER Başkanı Seyfettin Zengin, Anadolu Gençlik Derneği Temsilcisi Yaşar Eker de katıldı.

Başkan Külcü’nün bayramını kutlayan Arif Ersoy, ziyarette yaptığı konuşmada “Çorum’a yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bize düşen bir şey olursa biz hazırız. Biz devlet yönetimini topluma hizmet makamı olarak kabul ediyoruz.” dedi. Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine dikkat çeken Ersoy, “Yöneticinin en büyük desteği STK’lardır. Paylaşımcı demokrasi diyoruz buna. Ara sıra sizi eleştirirsek buna üzülmeyin. Bu bir ikazdır. Salt eleştiri, eleştiri değildir. Alternatifi göstererek eleştiri yapılmalı.” diye konuştu.

Külcü: 1994 yılı Çorum için bir milattır

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Prof. Dr. Arif Ersoy’un Çorum için emek vermeye devam ettiğini vurguladı. Başkan Külcü, “Bu şehirde ne kadar emeğiniz olduğunu yanınızda değil gıyabınızda da söylüyoruz. Çorum için siyasetin zor olduğu bir dönemde siyasetin kurucu bir unsuru oldunuz. Çorum siyasetinde 1994 yılı bir milat oldu. Sizin hem şehrin fiziki olarak değişim ve dönüşümünde hem de sosyolojik anlamdaki değişimde çok katkılarınız oldu. Bu bir iltifat değil, hakkın teslimidir. Hala inşa çalışmasına devam ediyor olmanız takdir edilmesi gereken bir husus.” dedi.