Arasta Çorum Konsept Projesi yakında başlıyor

29 Ocak 2016 Cuma

Arasta Çorum İşyeri ve Yapı Kooperatifi yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Arasta Çorum İşyeri ve Yapı Kooperatifi Başkanı Aykut Kolağası, Başkan Yardımcısı Musa Erkan, kooperatif yönetim kurulu üyeleri İhsan Kaleli ve Mustafa Kuşcu ile birlikte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret ederek Arasta Çorum Konsept proje hakkında bilgiler verdi.

Kooperatif Başkanı Aykut Kolağası yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi ve Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde meslek kuruluşlarının bir araya gelmesi ile birlikte böyle bir oluşum başlattıklarını söyledi. Mobilya, beyaz eşya, elektronik, ev tekstili, züccaciye, halı, perde, aksesuar bölümlerinden oluşan Arasta Çorum projesinin inşaat çalışmalarının Mayıs ayında başlayacağını ve 24 ayda tamamlanacağını belirten Kolağacı, “Proje ile birlikte şehir içerisindeki yoğunluğu şehir dışına çekeceğiz. İnsanların daha rahat alışveriş yapmaları sağlayacağız. İlçelerimizden ve çevre illerimizden de Arasta Çorum`a alışveriş yapmak isteyenlerin geleceğini tahmin ediyoruz. Çorum Belediyesi’nin daha önceden esnafa yönelik yaptığı projeler takdire şayandır. Bizlerde tecrübelerinden yararlanmak için Sayın Başkanımızı ziyaret ettik. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye teşekkür ediyorum”; diye konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, beyaz eşya ve mobilya mağazalarının yeni bir çarşı konsepti ile ehrin gelişmesine katkı sağlayacağını vurguladı. Çorum Belediyesi olarak böyle güzel projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarının altını çizen Başkan Külcü, “Arasta Çorum İşyeri ve Yapı Kooperatifi yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum”;dedi.