Aqua Park'ın yapılacağı yer belirlendi

6 Mart 2017 Pazartesi

Belediyemiz tarafından yaptırılacak olan Aqua Park’ın yeri belli oldu. Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşaa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.

Şehrimizin en fazla ihtiyaç hissettiği hususlardan biri de insanların eğlenerek vakit geçirebilecekleri yerlerin sınırlı olması diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 8 yıldır bu eksiği giderecek yatırımlar yaptık. Aqua Park’ın Çimento Fabrikası yanında bulunan alana inşaa edilecek. parselinde düzenleme yapıldığını açıkladı.

Tamamen üzeri kapalı olacak tesis de kadınlar, erkekler ve çocuklar için ayrı ayrı havuzların bulunacak. Tesisimizin projesi tamamlanma aşamasında. Özellikle yaz aylarının kavurucu sıcaklarında serinlemek isteyen hemşehrilerimize adeta nefes aldıracak olan “Aquapark”ımızda su kaydırakları ve dinlenme alanları yer alacak. Ayrıca çevresinde de yine tenis kortu ve basketbol sahaları bulunacak.