29°C az bulutlu

29°C az bulutlu

ANNE EĞİTİMİ PROJESİ SONA ERİYOR

16 Ocak 2013 Çarşamba

Belediyemiz, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu, Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi ve Aile Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen Aile Okulu Anne Eğitimi Projesi Vehbi Vakkasoğlu konferansı ile sona erecek.

Beş haftadır süren eğitim programları Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu tarafından verilecek olan “Ailede Sevgi ve Değerler Eğitimi”; konulu tamamlanacak. 17 Ocak 2013 Perşembe günü Devlet Tiyatro Salonu`nda saat 13.15`te gerçekleştirilecek olan konferans sonrasında seminere katılanlara sertifikaları verilecek.

Belediyemiz tarafından Çorum merkezde yer alan İlköğretim okullarının işbirliğiyle gerçekleştirilen Anne Eğitimi Projesi`ni son olarak Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu ile birlikte gerçekleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, projeye destek veren İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Hekim`e teşekkür etti. Anne Eğitimi Projesi`nin diğer okullarda da devam edeceğinin altını çizen Başkan Külcü, 17 Ocak Perşembe günü Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu tarafından verilecek olan konferans ve sonrasında yapılacak kokteyle tüm Çorum halkını davet etti.