ANNE BABA EĞİTİMİ ALAN HANIMLAR SERTİFİKALARINI ALDI

12 Mayıs 2012 Cumartesi

Belediyemiz Aile Eğitim Merkezi tarafından başlatılan “Aile Okulu, Anne Baba Eğitimi Projesi”ne katılan ailelere sertifikaları verildi. Beş hafta süren eğitim seminere katılan hanımlar düzenlenen piknikle stres atarken, sertifikalarını da piknikte aldılar.

Kültür Parkta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü`nün katılımları ile düzenlenen sertifika töreninde Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu velileri sertifikalarını alırken, hanımlar verilen seminerin başarılı geçtiğini ve kendileri için yararlı olduğunu söylediler.

Seminere katılan hanımları kutlayan Hatice Külcü, Türkiye`nin geleceğinin aydınlık olması için annelerin eğitimli olması gerektiğini söyledi. Hatice Külcü, “Bugün annelerimiz ne kadar eğitimli olursa geleceği emanet ettiğimiz yavrularımızda daha bilgili ve bilinçli bireyler olur. Tüm annelerimizin daha bilinçli olması için gereken çalışmaları yapıyoruz.”; Şeklinde konuştu. Hatice Külcü daha sonra seminere katılan hanımlara sertifikalarını dağıttı.

Sertifika töreninde Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü ile Okul Müdürü Mustafa Hekim ile seminere katılan hanımlar katıldı.