31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

ANKARA’DA ÇORUM GÜNLERİ

13 Eylül 2012 Perşembe

Ankara Çorum Dernekleri Federasyonu Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti. Dernek yönetim kurulu üyeleri Ankara`da 15-19 Kasım tarihleri arasında bu yıl ilk kez düzenlenecek tanıtım günlerinde Çorum`un tanıtımı için Başkan Külcü`den destek istedi.

Federasyon Başkanı Hayri Çağır, Ankara`da 1 milyon civarında Çorumlu yaşadığını belirterek, ilk kez bu yıl düzenlenecek olan tanıtım günlerinde Çorumlulara özgüven kazandırmayı amaçladıklarını söyledi. Geçmişte, belli nedenlerden dolayı Ankara`ya taşınan Çorumluların bugün siyaset, ekonomi, bürokraside önemli yerlere geldiğini belirten Çağır, bu vasıflı Çorumluları bir araya getirip güzel bir birliktelik oluşturmayı amaçladıklarını vurguladı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sivil toplum örgütlerinin Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük illerde yaptığı çalışmaları önemsediğini belirterek “Bu çalışmalar birlik ve beraberliğe vesile olan çalışmalar. Belediye, valilik, ticaret ve sanayi odaları, esnaf odaları olarak gönlümüz her zaman oralarda yapılan çalışmalarda. Yetişebildiğimiz kadarıyla da sizlerin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Sizler, bizim oralardaki gözümüz, kulağımızsınız.”; dedi.