Ana Ocağı’nın hamarat anneleri Çorumlu kadınlarla

5 Mayıs 2016 Perşembe

TRT 1`in sevilen yarışma programı Ana Ocağı`nda jüri üyesi olarak görev yapan eğitmen anneler; Meltem Açıkel ile Zehra Şener, Çorum Belediyesi`nin davetlisi olarak Çorum`a geldiler. Pratik bilgiler konusundaki uzmanlığı ve her türlü el işine hakimiyeti ile bilinen Meltem Anne ile Ana Ocağı mutfağının güler yüzlü ve hamarat kraliçesi Zehra Şener dün 4. Kadın Emeği Fuarı`na katılarak, Çorumlu kadınlarla buluştular.

Belediyemiz tarafından bu yıl 4.`sü düzenlenen Kadın Emeği Fuarı`nda stant açan kadınlar, Meltem ve Zehra annelerin gözetiminde yer aldıkları çeşitli el işi ve yemek yarışmalarında tatlı bir rekabet yaşadılar.

Yarışmaları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun eşi Fatma Kolcu’da izledi.

Zehre Anne, Çorumlu gibi…

Bu arada asıl mesleği öğretmenlik olan Zehra Şener`in daha önce uzun yıllar Çorum`da yaşadığı öğrenildi.

Zehra Anne, 1987-1997 yılları arasında Çorum İmam Hatip Lisesi`nde Fen Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptığını belirterek, “Çorum`un yeri benim için çok özeldir. Burada 10 yıl boyunca öğretmenlik yaptım. Yüzlerce öğrencim oldu ve unutulmaz dostluklar kazandım. Kadın Emeği Fuarı vesilesiyle yeniden Çorum`da bulunmaktan son derece mutluyum.”; diye konuştu.