Alpergün'den Başkan Külcü'ye hayırlı olsun ziyareti

12 Ağustos 2014 Salı

Türk Telekom İl Müdürü Abdulkadir Alpergün Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Başkan Külcü`yü 30 Mart yerel seçimlerinde gösterdiği başarıdan dolayı kutlayan Alpergün, Türk Telekom`un Çorum Belediyesi ile ortak birçok projeye imza attığını söyledi. Başkan Külcü`nün yeni döneminde de yapacağı projelerde ilgili kuruluşlarla istişare halinde olacağına inandığını ifade eden Abdulkadir Alpergün, “Belediye Başkanımıza yeni döneminde de üstün başarılar diliyorum. Türk Telekom olarak her Belediyemize ve şehrimize her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Çorum’un gelişmesi için katkı sağlayan her kurum ve kişi ile işbirliği yapmaya devam edeceğiniz”; dedi.

Telekom İl Müdürü Abdulkadir Alpergün, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ziyaretin sonunda plaket takdim etti.