Alparslan Türkeş Caddesi ve Tekceviz’e 2 bin ton asfalt

6 Ağustos 2014 Çarşamba

Belediye ekipleri asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, alt yapısı tamamlanan Tekceviz bölgesi Alparslan Türkeş Caddesi’nde asfalt çalışmalarını da başladı. Yaklaşık 2 bin ton asfalt serimi yapacak olan ekipler, bölge sakinlerini tozdan kurtarmak için gece gündüz çalışıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir “Hemşehrilerimizin hak ettiği kalitede hizmeti vermek için var güzümüzle çalışıyoruz.”; dedi. “Belediye olarak Çevre yolunu Dr. Sadık Ahmet Caddesi’ne bağlayan 300 metre uzunluğu ve 16 metre genişliğindeki Alparslan Türkeş Caddesi’ne 1000 ton asfalt serimi yaptık.”; diyen Zahir, şehir merkezinde yılsonuna kadar alt yapısı tamamlanmış tüm cadde ve sokakların asfaltının yenileneceğini kaydetti.

Sırada Tekceviz`ın sokakları var

Alparslan Türkeş Caddesi`ndeki çalışmaların ardından Belediye ekipleri kısa bir süre içinde Tekceviz 4. Sokak, Tekceviz 17. Sokak ile Tekceviz 19. Sokak`ta asfalt çalışmasına başlayacak. Bu sokaklara toplam 1050 ton asfalt serimi gerçekleştirecek olan ekipler Alparslan Türkeş Caddesi ile birlikte bu bölgede 2050 ton asfalt serimi gerçekleştirmiş olacak.