ALBAYRAK'A YAĞMURSUYU ŞEBEKE ÇALIŞMASI

27 Ağustos 2012 Pazartesi

Çorum Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü, Albayrak Caddesi`nde yağmursuyu şebeke çalışması yapacak. 25 Ağustos Cumartesi gününden itibaren başlayacak olan çalışmalar yaklaşık on gün sürecek. Yapılacak olan kanalizasyon çalışması nedeniyle, Albayrak Caddesi on gün Empati Dershanesi`nden Gazi Caddesi`ne kadar olan kısım araç trafiğine kapanacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi`nin altyapı çalışmaları kapsamında Albayrak Caddesi`nde yağmursuyu şebekesi çalışması yapacağını belirterek, araç sürücülerinin alternatif cadde ve sokakları kullanmaları gerektiğini söyledi. Çorum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların Çorum`un geleceğine ve Çorumluların refahına yönelik çalışmalar olduğuna dikkat çeken Başkan Muzaffer Külcü, “Albayrak Caddesi`nde gerçekleştireceğimiz yağmursuyu şebeke çalışmasıyla yağmursuyu şebeke çalışmalarına bir yenisini daha ekliyoruz. Son üç yıllık dönemde 190 km içme suyu şebekesi, isale hattı, kanalizasyon ve yağmursuyu şebekesi çalışmasını tamamladık. Bizden önceki son 10 yıllık dönemde ise 120 km altyapı çalışması gerçekleştirilmişti. Bizden önce yapılmış olan 24 km yağmursuyu şebekesi 56,5 km ilave yağmursuyu şebekesi yaptık. “; dedi. Gerçekleştirilen altyapı çalışmalarına vatandaşların gösterdiği duyarlılık ve sabır için teşekkür eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Albayrak Caddesi yağmursuyu şebeke çalışmasının tamamlanmasına kadar araç sürücülerinin alternatif yolları kullanmaları tavsiyesinde bulundu.