Albayrak esnafından Başkan Külcü’ye teşekkür

6 Kasım 2014 Perşembe

Albayrak esnafı, Karakeçili Mahallesi`nde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.

Albayrak cadde ve sokakların yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve mahalle sakinleri, “Cadde ve sokaklarımızda yapılan yaya kaldırımları ve yollarımızın tamamen yenilenmesi nedeniyle başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Şehrin tamamında yapılan çalışmalarla Çorum, daha da güzelleşiyor. Yollarımız kaldırımlarımız daha düzenli hale geliyor.