Albayrak Caddesi silbaştan yenilendi

9 Eylül 2014 Salı

Karakeçili Mahallesi Albayrak Caddesi`nde kaldırımlar ve asfalt silbaştan yenilendi. Fatih Caddesi ile Gazi Caddesi’ni birbirine bağlayan, üzerinde Albayrak İlkokulu’nun da bulunduğu caddenin asfaltı aşırı kullanım nedeniyle aşınmıştı. Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı asfalt ekipleri, önce caddenin kaldırımlarını yeniledi, ardından da 220 metre uzunluğunda, 9 metre genişliğindeki caddeyi asfaltladı. Bölge sakinlerinin tam not verdiği asfalt ve kaldırımlar, yeni eğitim öğretim yılına yetiştirildiği için de vatandaşları ayrıca memnun etti. Belediye ekipleri caddeye yaklaşık 500 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Çorum Belediyesi`nin şehir genelinde yaptığı asfalt çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, asfalt sezonunu tamamlamadan sezon başında yaptıkları planda yer alan tüm bölgeleri asfaltlayacaklarını dile getirdi. Albayrak Caddesi`ndeki asfalt ve tretuar çalışmasının mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Zahir, vatandaşların rahat ve huzuru için belediye olarak durmadan çalıştıklarına vurgu yaptı.