Akşemsettin Camii inşaatı hız kazandı

11 Ekim 2013 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Akşemsettin Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği`ni ziyaret ederek cami inşaatı hakkında bilgi aldı.

Devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Külcü, Akşemsettin Camii`ni gelecek yıl Kadir Gecesi`nde ibadete açmayı planladıklarını açıkladı.

Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Turhan Candan, Alper Zahir, Defterdar İhsan Özbay, Müftü Mehmet Aşık, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Kır`ın da hazır bulunduğu ziyarette Dernek yöneticileri ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Türkiye Diyanet Vakfı ve hayırseverlerin katkıları ile yapımına başlanan caminin Çorum Belediyesi tarafından tamamlanacağını hatırlattı.

Cami içindeki çalışmaların yanı sıra cenaze namazı alanı ile abdesthaneleri de gezen Külcü, incelemelerinin ardından camiden ayrıldı.