Akşemseddin Caddesi’ne bağlantı yolu

6 Ağustos 2016 Cumartesi

Şehrin artan trafiğini rahatlatmak için Çorum Belediyesi alternatif yollar yapmaya devam ediyor. Yeni yapılan AVM arkasında 25 metre bölünmüş yol yapıyor.

Kazı ve dolgu işlemleri devam eden yolun tamamlanıp hizmete girdiğinde bölgenin trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “İnönü Caddesi ve Akşemseddin Caddesini birbirine bağlayacak 25 metre genişliğinde yol yapıyoruz. Hem mevcut trafik durumu göz önüne alındığında hem de AVM açıldıktan sonra oluşması muhtemel trafik yoğunluğu göz önüne alındığında bağlantı yolunun önemi daha iyi anlaşılmaktadır.”; dedi.