Akpınar Cadde ve sokaklara 1835 ton asfalt

9 Eylül 2016 Cuma

Belediyemiz, bir yandan yeni yollar yaparken bir yandan da yıpranan yolların yenilenmesi için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Akpınar 1. Caddesi ve sokaklarda bozulan asfaltın yenilenme işleminin tamamlandığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “Akpınar 1. Cadde, Akpınar 3, 5,8. sokaklarla Karaman Çavuş 4. Sokak, Selimiye 1. Sokak`ta bulunan bozulmuş, tahrip olmuş yollar Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri tarafından yenilendi. Bu cadde ve sokaklarda yapılan muhtelif uzunlukta ve genişlikte yollar için toplam 1835 ton asfalt kullanıldı. “; dedi.

Zahir, Çorum Belediyesi`nin gerek bozuk olan yolların yenilenmesi gerekse yeni yolların yapılması hususunda yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu sözlerine ekledi.