Akkent’te mahalle iftarı coşkusu

19 Temmuz 2013 Cuma

Belediyemiz mahalle iftarları düzenliyor. İlk mahalle iftarı Akkent Mahallesi’nde yapıldı. Yaklaşık 2.000 mahalle sakininin katıldığı iftara Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Nurettin Karakaya, Alper Zahir ve Turhan Candan, Akkent Mahalle Muhtarı Fadime Güven, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Akkent Mahallesi semt pazarında Ak Parti Merkez İlçe teşkilatının katkılarıyla gerçekleşen iftar yemeği öncesi masaları tek tek ziyaret eden Başkan Külcü, mahalle sakinleri ile sohbet etti. Başkan Külcü, Ramazan ayının rahmet, ve bereket ayı olduğunu ifade ederek “Allah, birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. İnşallah, O’nun bereketinden bizlere de nasip olur.” dedi.

İlk olarak geçtiğimiz yıl mahalle iftarları uygulamalarını başlattıklarını ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Siz saygıdeğer mahalle sakinlerimizi bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. İnşallah mahalle iftarlarımızı diğer mahallelerimizde de gerçekleştireceğiz.” dedi.

İftar yemeğinin ardından da mahalle sakinlerinin yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mahallelilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Daha sonra Mahalle Muhtarı Fadime Güven’in daveti üzerine beraberindekilerle birlikte çay içerek sohbet etti. Sohbet sırasında mahalle sakinleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye yaşadıkları bazı sorunları ileterek çözüm talebinde bulundular.

Muhtar Güven’den Başkan Külcü’ye teşekkür

Akkent Mahallesi muhtarı Fadime Güven, Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarı sonrası Başkan Külcü’ye kendi yaptığı karakalem tabloyu hediye etti.

Kendi elleriyle yaptığı kara kalem portre çalışmayı Başkan Külcü’ye armağan eden Fadime Güven, Başkan Külcü’nün tüm mahallelere olduğu gibi Akkent Mahallesi’nde de önemli çalışmalar yaptığını söyledi. “Mahallem adına yapılan çalışmalar için teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımız mahallemizin sorunlarıyla yakından ilgileniyorlar.” diye konuştu.