Akkent’te bahar temizliği

3 Mart 2016 Perşembe

Belediyemiz Akkent Mahallesinde geniş çaplı bahar temizliği yaptı. Bir süpürge aracı ve 35 kişilik ekiple Akkent Mahallesi baştan aşağı temizleyen ekiplere zaman zaman mahalle sakinleri yardım etti.Bu yıl sert geçen kış mevsiminde kar ve buzlanmaya karşı etkin bir mücadele içerisinde olduklarını vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, kar yağışı sonrası döktükleri tuz ve kum kalıntılarının toz haline geldiğini, tozların vatandaşları rahatsız etmemesi için cadde ve sokaklarda yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Candan, “Çorum Belediyesi olarak ağır geçen kış aylarında Akkent Mahallesinde buzlanmaya karşı etkin bir mücadele verdik. Buzlanmayı önlemek için yola attığımız tuz ve kumlar havaların ısınmasıyla toz haline geldi. Vatandaşlarımız bu tozdan rahatsız olmaması için bir süpürge aracı ve 35 kişilik temizlik personeli ile iki gün süren çalışmada Akkent Mahallesi`nde geniş çaplı bir bahar temizliği gerçekleştirdik.”;dedi.