Akkent KKSM'de piknik zamanı

10 Eylül 2014 Çarşamba

Açıldığı günden bu yana binlerce kadına ulaşan Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri birbiri ardına yılsonu etkinliği düzenliyor.5ayda 8 kurs düzenleyerek 400 kadının eğitimine destek veren Akkent KKSM,yılsonu etkinliğinin ardından şimdi de muhteşem bir piknik organizasyonuna ev sahipliği yaptı.Onlarca kursiyeri piknikte bir araya getiren merkez, eğlenceli bir güne imza attı.

Hatice Külcü destek verdi

KKSM’lerinfikir sahibi ve her fırsatta merkezleri ziyaret ederek kadınlara destek olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü de kadınları buanlamlı ve eğlenceli günlerinde yalnız bırakmadı.Düzenlenen piknikte bir konuşma yapan Hatice Külcü, kadınların eğitimininönemine dikkat çekti. “Bir kadını eğittiğiniz zaman bir aileyi ve toplumu eğitmiş olursunuz. Burada yüzlerce kadına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” diyen Külcü, kadınların mutluluğuna ortak oldu.

İğne iplikten çuvala, halat çekmeden yumurta taşımaya kadar pek çok yarışmanın da düzenlendiği piknikten kadınlar memnun bir şekilde ayrıldı.