32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

Akkent KKSM, anneler gününü kutladı

15 Mayıs 2015 Cuma

Belediyemiz Akkent Kadın Kültür ve Sanat Merkezi (KKSM) anneler gününü kutladı. Etkinliğe Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu’nun eşi Necla Uslu ve kızı Nagihan Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Belediye Başkan Yardımcıların eşleri, Kadın Kültür Sanat Merkezi Müdiresi Nuran Hakyemez ile kursiyerler katıldı.

Etkinlikte kadınlara hitap eden Necla Uslu, “Anneler günü sebebiyle hepiniz gelmişsiniz. Bu güzel duygunuza ortak oluyorum. Bizim esas amacımız, çocukların ve kadınların mutlu olduğu yeni bir Türkiye meydana getirmek. Bu konuda bize destek olursanız memnun oluruz. Hepinizin anneler gününü kutluyorum.”;dedi.

Annelerin toplumun mimarı olduğunu söyleyen Hatice Külcü ise “Anneye duyulan sevgi ve saygı insanları güzelliklere ulaştıran bir yoldur. Bir toplumda anneler mutlu olursa, o toplum da mutlu olur. Onlar ağlarsa o millet de ağlar. Anneleri ağlatmayalım. Onların değerini bilelim.”; dedi.

AkkentKKSM’deki öğretmenler şiirler okudu ve şarkılar söyledi. Kursiyerler ise başarılı bir tiyatro gösterisine imza attı. Hem duygulandıran hem de gülümseten programın sonunda Aile Eğitim Kursu`na katılanlara katılım sertifikası verildi.