Akça’dan Başkan Gül’e hayırlı olsun

12 Şubat 2018 Pazartesi

Başbakanlık Başdanışmanı hemşehrimiz Lütfi Akça, Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İnsana yatırım çok önemli diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, Türkiye’mize, Çorum’umuza çok büyük hizmetleri Başbakanlık Başdanışmanı hemşehrimiz Lütfi Akça sağladı ve sağlamaya devam ediyor. Ben bu hizmetlerinizden dolayı sizlere şükranlarımı arz ediyorum. Bizim her türlü projemizde bize ağabeylik yaptınız. İnşallah bundan sonra geçmişteki yaptığımız projeler gibi yeni projeleri de hep beraber hayata geçireceğiz. Biz bu millete ne kadar hizmet etsek azdır. Sizlere ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum dedi.

Başbakanlık Başdanışmanı hemşehrimiz Lütfi Akça ise, cenabı Allah Çorum’umuza güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Siz zaten yıllardır Belediye de bu hizmetleri veriyorsunuz. Ama şimdi omuzunuza bütün yük bindi. Allah kolaylık versin. Zor ve meşakkatli bir görev ama bir o kadar da onurlu ve hayırlı görevler. Allah bunları hayır defterine, hasenat olarak yazacak. Çorum’da çok büyük yatırımlar var. Bu yatırımlar devam edecek diye konuştu.

Foto Galeri

Akça’dan Başkan Gül’e hayırlı olsun Akça’dan Başkan Gül’e hayırlı olsun Akça’dan Başkan Gül’e hayırlı olsun Akça’dan Başkan Gül’e hayırlı olsun