AKADEMİSYENLERİN ÇORUM MÜZESİ HAYRANLIĞI

2 Temmuz 2012 Pazartesi

Kur`an Nüzûlünün Mekke Dönemi Sempozyumu’na katılan bilim adamları çorum müzesine hayran kaldı.

Çorum Belediyesi`nin Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi işbirliğiyle düzenlediği “Kur`an Nüzûlünün Mekke Dönemi”; konulu sempozyumu için Türkiye`nin 81 ilinden şehrimize gelen tefsir akademisyenleri ilk olarak Çorum müzesini gezdiler.

Çorum Müze görevlileri tarfından akademisyenlere müze içerisinde bulunan eserler hakkında bilgiler verirken, akademisyenlerde müzede bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.