AK Parti teşkilatlarından Başkan Gül’e hayırlı olsun ziyareti

27 Şubat 2018 Salı

Başkan Gül, “Türkiye Reis’in sayesinde tarihin en şanslı dönemlerini yaşıyor”

AK Parti il, ilçe, gençlik ve kadın kolları yönetiminin ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Zeki Gül, Türkiye’nin üç beş teröristle değil, dünya ile mücadele eden bir lideri olduğunu belirterek; “Türkiye Reis’in sayesinde tarihin en şanslı dönemlerini yaşıyor’ dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Temur, gençlik kolları ve kadın kolları teşkilatı ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Zeki Gül ise 2004 seçimlerinde FETÖ ihanetine uğrayan birisi olduğunu belirterek, o dönem kendisine sahip çıkan Karadağ’a teşekkür etti. Belediye olarak teşkilatın emrinde olduklarını belirten Gül, gücünü teşkilattan aldığını söyledi. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde tarihin en şanslı döneminde olduğunu ifade eden Gül; “Reis Genel Merkeze gelince insanın içinden bir şeyler kopuyor. Türkiye Reis’in sayesinde tarihin en şanslı dönemlerini yaşıyor. Üç beş teröristle değil, dünya ile mücadele eden ülke lideri. Böyle bir liderle yol arkadaşlığı yapmak bile mükemmel. Allah bize bu fırsatı verdiği için şükrediyorum. şükran ediyorum. İçimden şükür secdesi yapmak geliyor. Hem zor bir dönemden geçiyoruz hem de güvendiğimiz bir liderin başımızda bulunmasının huzuru ve rahatlığını yaşıyoruz. Teşkilatımızla dostluğumuzun, arkadaşlığımızın ve kardeşliğimizin huzurlu şekilde devam etmesini diliyorum” dedi.

Teşkilatın emrinde ve siyasi kişiliği olan bir kişi olarak bunu hiçbir zaman unutmadıklarını belirten Gül; “Kendi başarımızla değil siyasi tercihle buraya geldik. Teşkilatımızın tasarrufları doğrultusunda buralara geldik. Bağımsız ve bağlantısız olmayacağız. İstişaresiz, tek başına hareket eden birisi olmadığımızı biliyoruz. İnsanların şahsi çok başarısı varsa bağımsız aday olur. Benim böyle gücüm yok. Ben gücümü AK Parti teşkilatından alıyorum. Reis’in prensip ve ilkelerinden alıyorum. Yanlış yapmamaya gayret ederek doğru işler yapacağız. Yanlış yapabiliriz ama uyarıldığımızda düzeltiriz. Şahsımız değil memleket menfaati her şeyden önce gelir.” şeklinde konuştu

Ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise, Zeki Gül ile dostluklarının çok geçmişe dayandığını belirterek; “Bizim Zeki başkanla bizim özel dostluğumuz çok geçmişe dayanır. AK Parti’den kuruluşundan itibaren beraber görev yapma fırsatı bulduk. Bundan sonraki süreçte belediye başkanı olarak kamuoyunun beklentilerini yerine getireceğine yürekten inanıyoruz. Aynı zamanda da teşkilatçılığına inanıyoruz. İyi bir AK Partilidir, iyi bir Erdoğan sevdalısıdır.  Yeni dönemde Çorumumuza güzel hizmetler yapılacaktır. Teşkilat olarak kendisine sonuna kadar destek vereceğiz. Bizim bu birlikteliğimiz ile Çorum’a güzel hizmetler kazandıracağımıza inancımız tam” diye konuştu.

‘CUMARTESİ GÜNÜ HATAY’A GİDECEĞİZ’

Konuşmasında ayrıca Cumartesi günü Mehmetçiklere destek için Hatay’a gideceklerini açıklayan Karadağ, izin verilirse Afrin’e kadar gitmeyi düşündüklerini söyledi.

Çorum’dan kahraman Mehmetçiklere leblebi ve İskilip Dolması götüreceklerini belirten Karadağ, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Temür ve ekibinin ziyaret için hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

Ziyaret sonunda AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Zeki Gül’e tablo hediye etti.

Foto Galeri