AK Gençlikten Gül’e ziyaret

5 Eylül 2016 Pazartesi

AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Muhammet Talha Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Zeki Gül`ü ziyaret etti.

Bahçelievler Belediye Başkanı ve Bahçelievler Spor Kulübü Başkanı Yusuf Yıldırım`ın oğlu olan Muhammet Talha Yıldırım, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ile birlikte Doğu Karadeniz illerine yaptıkları ziyaretin ardından Çorum`a geldiklerini belirtti.

Muhammet Talha Yıldırım`ı makamında kabul eden Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, “Değerli arkadaşım Bahçelievler Belediye Başkanı ve Bahçelievler Spor Kulübü Başkanı Yusuf Yıldırım`ın oğlu olan Muhammet Talha Yıldırım`ı Çorum`da ağırlamak beni sevindirdi.”; dedi ve ziyaretinden dolayı Yıldırım`a teşekkür etti.

Ardından, Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Muhammet Talha Yıldırım ve AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım’la birlikte AK Parti İl Teşkilatına ziyarette bulundu. AK Parti İl Teşkilatında TBMM İdare Amiri, Çorum Milletvekili Salim Uslu ve AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ile görüşme yaptı.