20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

AİLE OKULU, TÜM OKULLARDA UYGULANACAK

27 Mart 2012 Salı

Belediyemiz Aile Eğitim Merkezi tarafından ilk olarak TOKİ Şehit Şükrü Özyol İlköğretim Okulu`nda başlatılan Aile Okulu: Anne Baba Eğitimi Projesi, Çorum`daki diğer okullarda da uygulanmaya devam ediyor. Projenin ikincisi Fatih Sultan Mehmet ve Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu`nda 29 Mart Perşembe günü başlayacak. İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin tarafından verilecek olan seminerle başlayacak olan Aile Okulu, 7 hafta sürecek ve bu seminerlerde alanında uzman isimler öğrenci velileriyle buluşacak.

Vehbi Vakkasoğlu, Süleyman Beledioğlu, Doç. Dr. Mustafa Özodaşık, İbrahim Ünal, Yrd. Doç. Dr. Gökben Bayramoğlu gibi isimlerin bilgi ve tecrübelerini paylaşacağı Aile Okulu: Anne Baba Eğitimi Projesi hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, tüm anne ve babalar ve onların çocukları için önemli olduğunu düşündükleri bu projeyi Çorum`daki tüm okullarda yapmak istediklerini vurguladı.

Aile yapısının korunması ve daha da güçlendirilmesi için son yıllarda çok önemli çalışmalar yapıldığını kaydeden Başkan Külcü, Çorum Belediyesi`nin bu alanda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini dile getirdi. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Biz, geleceği parlak, başarılı, milli ve manevi değerlere bağlı, ufku geniş nesiller yetiştirmek istiyoruz. Bunun da ancak bilinçli anne baba ve ilişkilerin mutlu, huzurlu, karşılıklı sevgi e güven esasına dayalı bir aile yapısı ile mümkün olacağının bilincindeyiz. Bu nedenle Aile Okulu: Anne Baba Eğitimi Projesi`ni şehrimizdeki tüm okullarda uygulamak istiyoruz”; dedi.