Aile Eğitim Merkezi’nin Kur’an Kurslarındaki seminerleri sona erdi

2 Mayıs 2014 Cuma

Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi tarafından İl Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlediği seminerlerin sonuncusu yapıldı.

Selimiye Camii Kız Kur`an Kursu ve Akkent 2. Camii Kız Kur`an Kursu`nda gerçekleştirilen seminerlerin 19.su ve sonuncusu sosyal hizmet uzmanı Aysun Tonbul ve Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi Müdiresi Z. Betül Özseçer tarafından verildi.

Aysun Tonbul, Çorum Belediyesi tarafından yürütülen sosyal çalışmalarla ilgili bilgiler verirken Betül Özseçer de aile içi iletişim konusunda bilgiler verdi.